Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammalmodig text om Nymodiga Ting!

Tidsfördriv.
Tillfredsställelse.
Tillsförliv.
Tidsfredsställelse.
Vad pratar hon om?
Jo , bara det att;
Ord kan stuvas om, till att bli något annat.
En annan tanke, en annan filosofi.
Ett annat sätt att tänka på.

Och yttermera ;
Orden betyder...
Vi tar dem som jag tänkt mig dem, förklaringen därav.
Ej att fördumma var och envar!
(Och nu har jag rimmat, och förstärkt synen , myten om poesi, att all poesi skall rimma. Vilket slöseri... Med begåvning, om den går till spillo, för att den inte rimmar).

Tidsfördriv- Tiden går och upptas med något , för att tiden aldrig skall komma åter!
Tillfredsställelse- Den högsta njutningen.
Tillsförliv- Fram tills nu, har jag hållit på med vad jag gör.
Tidsfredsställelse- Den njutning man får av att bruka tiden väl.




Bunden vers av Mim
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-13 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim