Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordberoende

Jag är ordberoende
Läsoman
Textknarkare

Måste ha ett stycke text
innan jag får bokstavsbrist

Om jag hindras från att läsa
ser jag mig snart desperat om
efter ord att suga i mig

En skylt 
Ett mjölkpaket
Vad som helst

Läslusten måste tillfredsställas
Så att den i sin tur kan föda
lusten att själv skapa ord
att bearbeta dem
att se en text födas




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-13 08:38



Bookmark and Share


  Fulbergarn
det gäller att fylla på innan tuben är tom för då blir det svårt att fylla på
2018-11-15

  Njord
Jag önskar att det vore så för mig också. Verkligen bra skrivet!
2018-11-13

  La yegua
Åååh, så bra uttryckt. Jag är också missbrukare... Känner lika. :-)
2018-11-13

    ej medlem längre
Huvudet på spiken! :) Och ja, de finns ju överallt, orden som väcker lust och inspirerar. Själv är jag svag för skyltar som du vet ..
2018-11-13

  Lars Hedlin
Bra där!
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP