Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den oändliga vägen









Ljum vind
några plusgrader
långt där borta
på den oändliga vägen
ser jag dig
vänta
på någon
som ska komma
och hämta dig.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-13 09:10



Bookmark and Share


  Niliboy
Kära ord, skaälsklingen kommA? Ja, så måste det vara!
2018-11-13

    ej medlem längre
En underbar text. Komprimerad så att endast det som är viktigt finns med.
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg