Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÄTT FART INTE PÅ DITT SLUT!


ÖPPNA HJÄRTAT!

Solen vaknar upp

Öppna hjärtat för nuet

Slut på hjärnkoma




Bunden vers (Haiku) av MALVAA VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-13 09:23



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Marita Ohlquist
Nya tankar kommer alltid med ett nytt liv som bara väntar nån som öppnar sitt hjärta för
stort tack för dina fina ord :)
2018-11-17

  MALVAA VIP
Öknens Ros
Ja det är det
det nya kommer för alltid
stort tack för dina fina ord :)
2018-11-17

  Marita Ohlquist VIP
Ny dag, nya tankar!
bra.
2018-11-14

  Öknens Ros VIP
en ny dag knackar på dörren!
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP