Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar från förr...


Rovdjuret

Jag kan se dig från mitt gömsle bland grenar
Din doft når mig innan ljudet letar sig fram

Som en panter smyger jag
uppe i grenverket
Lägger mig tillrätta
Svansen slår

Din röst
pulsen stiger

Värmen från din kropp
mitt hjärta slår hårt

Jag vill ha dig

Jag vill bita dig

Du fiskar i tjärnen
jag smyger mig nästan fram
Det är mörkt
men jag ser dig

Din bädd vid den sprakande elden
När du somnat
kliver jag mjukt fram
lägger mig nära

Ur strupen,
ett försiktigt
spinnande

Jag stannar
tills dimmorna lättar




Fri vers av La yegua
Läst 275 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-11-13 10:43



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Vilken dröm, vilken cat!
2018-11-15

    ej medlem längre
En livs levande katt kan vara en verklig skatt om spinnande inte övergår till rivsår. Men din berättelse förskräcker inte, Du kommer istället nära och vi hoppas, hoppas att allt blir mjukt. Kanske romantiskt?!
2018-11-15

  SatansSon VIP
fin cat.
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua