Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redan i arkadia


Även jag


Vira äter ägg från trappan
Prins hatt svänger med sin svans
De sjungande löven blommar
Vid Eostres sista dans

Sammanbiten som en sol igår men
Nu när månens vånda blivit svår
Kryppla gubben medan du är ung
Om ett varv till är han tung

Påsken kom för tidigt detta år
Nu när vi passerat krönet
Locka hjälten och ditt hår
Ät en man med könet

Lägg ett ägg på trappan
Vid de onda männens hus
I afton dans, ta på dig kappan
Drick med flator ur Esthers krus




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-13 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd