Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Se djävulen får sin straff

 

Öga för öga!
Gör,
Hela världen blind

Tand för tand!
Gör,
Världen till tandlös

Djävulens fruar
Djävulens broderskapet
Djävulens flyktingar

Se djävulen får sin straff




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2018-11-13 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP