Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än bara ett minne

Du är mer än bara ett minne

Jag kommer ihåg det som om det vore igår

 

Jag såg något inuti som fick mig att le

Livet går vidare önskar du kunde se mig nu

 

Bortom horisonten ser jag en skymt av dig

Jag släpper taget och låter alltet ta hand om resten

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-11-13

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-13 12:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och mycket vackert!
2018-11-20

  KattenKin VIP
Vackert.
2018-11-19

    ej medlem längre
Ett avsked som vibrerar av fingertoppskänslan i dina ord!
2018-11-18

  Fem hjärtan VIP
Berörande vackert!
2018-11-17

  Suzie B VIP
Så fint ock vackert uttryckt!
2018-11-17

  Rise Little One
Vackra tankar!
2018-11-16

  Angel of love
Berörande vackert skrivet <3
2018-11-15

  Alysse VIP
Att våga och kunna släppa taget
om det som varit men aldrig mer blir
är stort, svårt men nödvändigt
för att kunna gå vidare
Bra skrivet, känner igen känslan
2018-11-15

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Verkligen vackert skrivet!
2018-11-14

  ULJO
Berörande
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin