Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Set List Open Stage @ Ritz 14.11.

Udda
Var hör jag hemma?
Hennes dans
Allt har sin tid
De små stunderna
"Schrödingers katt"
En HSP:s tankar
Nu blir det åka av igen
Bottenslam
Ska vi




Övriga genrer av Tomas Karlsson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-13 12:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Schördingerskatt
har fått fnatt
antingen död
eller ej.
När exakt döden inträffat står dock ej klart,
livet är enklare att förstå.
Om katten lades i lådan död och sedan blev levande efter en timme med 50% chans vore intressantare.

Intressant text.

2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP