Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var som ett barn...

Med öppna ögon
utan förut fattad mening
ta sig an, det man kan...

Inte börja med att tänka Om...
Utan bara SOM...
Jättebra att just det KOM...

Till mig!!!
Nu kan ju jag få till
världens grej!!!!!!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-13 13:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
De flesta som är vuxna nu, verkar ha varit där. Märkligt ändå hur de kan vilja vara, stundom, som barn på nytt. Bara att verkar vilja stanna någonstans vid en tio eller tolv år. När 'allvaret' verkar ta som vid. Där efter.
2018-11-13

  Feliaxel VIP
Alltid lika spännande med nya upptäckter
2018-11-13

  ULJO
Alla borde vi vara barn, Lättare att se verkligheten då
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt