Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte normal alls

och vid mina sinnens fulla bruk
löser sig allting
bitar läggs på plats som ett automatiskt
pussel framför mina ögon
synd bara att jag allt som oftast
inte är normal alls




Fri vers (Fri form) av Elin Wedin
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-13 13:53



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra denna
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin