Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kommer ibland att tänka på låten 'Time Waits for No one' av The Rolling Stones. Segernatt på människor som vore de fåglar. De vill ha sina ungar tagna när de är precis nykläckta och så härligt färska att som ta för sig av. Lika ägg av höns.


Något litet om fienden




En fiende bör absolut kunna vara en person som motsätter sig illa behandling, översitteri, tortyr och möjligen avrättning. Var och en som motsätter sig din välvilja måste ju bara vara, inte bara sin egen möjliga fiende, därför även just din.

Känner du någon som passar in på beskrivningen, är den personen i alla fall i rätt målgrupp. Att du bara kunde, säkert i god tro, känna från början att personen kunde vara en god granne eller vän. Det visar mest på hur godtrogen du är.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 631 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-07 10:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att vara godtrogen är inget brott. Brottet begås ju av den som utnyttjar godheten!
2019-05-07

  Fulbergarn
Och tack för låt tippset
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP