Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långfilm i 3 dimensioner

kan va kul -

att tänka
på sitt liv
som långfilm
med början i utträdet
ur sin mors vagina

en film
i 3 dimensioner
berikad med filmavsnitt från
nära och kära
inklusive historia och media

allt besett på den tid en dagdröm tar
men syn och hörselsinnet
doftminnet, smaksinnet
och det kinetiska sinnet
är här inkopplat

varje ny genomgång
förändrar filmen
genom olika val jag gör
hur jag värderar
vad jag intresserar mig för

min film tar slut
nu
13 november 2018
kl.15.10
- siesta.

-




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-13 15:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väl skrivit och intressant att att se livet just så!
2018-11-15

  Anya VIP
Jaa vilka scener skulle finnas med i filmen om mig själv? Funderar. Fast kanske mer intressant med vilka scener jag vill ha med i framtiden.
2018-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Spännande och intressant att livet är som en film, där man kan se tillbaka på det som varit och planera för det nya!
2018-11-14

  lila fjäderblomman VIP
Haha... spännande grepp o film! Ett bra sätt att testa olika scenarier. Hoppas siestan var sköööön!
2018-11-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande tankar om livets som gått och valen man gjort!
2018-11-13

  Kungskobran VIP
Non je ne Regrette rien, som Edit Piaf sjunger.
Jo visst funderar man på vad som hänt om man gjort så ellet så.
Men lika ofta , tur att jag inte gjorde så och så.
Men på det hela håller jag med Edit Piaf

Fint formulerat av dig
2018-11-13

  ULJO
Tänk om det kunde vara en verklighet och att man kunde göra om och göra rätt
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP