Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pathetique

Jag känner inte igen dig
Var och en måste känna igen sig själv
Sånt är livet




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-13 16:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Till oienkännligt
Igenkännande
skrivet!
;)
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP