Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Erotiskt innehåll!


Tycker om

 

 

har jag sagt vad jag tycker om hos dig?

att få krama din härliga kropp

känna värmen från dig

när du kysser mig

din tungas lek i min mun

kittlande upphetsande

att smeka din kropp

känna varje centimeter

av din hud

lycklig få vara dig nära

känna din upphetsning

kuken som hårdnar i min hand

smeker den mjuka huden på den

hör dig stöna av kåthet

känner fittans safter rinna

beredd ta emot din hårda kuk

en skön stund väntar

du gör mig inte besviken

som grädde på moset

smakar jag på din kuk

suger rytmiskt

till du inte längre kan hålla dig

och sprutar i min mun

sväljer din säd

vi ligger tätt tillsammans

känner lyckan 

 




Prosa av Öknens Ros VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-13 17:08



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Mmmmmm
2018-11-13

  Bodingen VIP
Si si fellatio grazie dice l'uomo
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP