Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knäppa knappen

Att vara konstnär är en konstig konst
Dock behöver konsten ej vara konstig
För konsten i att vara konstnär
Är att just bevara det konstnärliga
I att konstantera, konst är konst




Fri vers (Fri form) av MrEnergetic
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-13 17:25



Bookmark and Share


    MrEnergetic
Haha, förstår precis vad du menar. Kände för att skrapa ihop något enkelt med lite humor ;P
Tackar för din kommentar! :)
2018-11-13

    April Stark
Sånt här känns ibland lite konstlat menr i detta fall konstruerat rätt roligt
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

MrEnergetic