Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg på msn en bild med texten, att en hel skolklass skulle göra nazist hälsningen...men att en vägrade.


HÄlsa och inte hälsa????!!!...

 

 

Så rädda ha människor blivit, att bara en liten enkel sak. Kan fördärva deras syn, på något som i sig, är en helt oskyldig vanlig sak.

Hälsa på folk med att ta dem i hand...nä, det går sig ej i vissa fall. För då är det direkt rasism. Att sträcka ut sin arm och hälsa som vanligt. Se, det går heller inte, för då tänker folk direkt på rasism.

Har folk överhuvudtaget tänkt till och förundrad sig över saken. Att många så kallade symboler för totalitär makt. Faktiskt har används tidigare, av helt andra och i andra syften. Att dessa symboler därefter har för vanskats till oigenkännlighet. Och skapats narr däromkring.

Se, jag fick höra för cirka 30 år sedan. Att regnbågsflaggan har varit symbol för något helt annat och har inget med sexualism att göra. Ändock skyr inte folk regnbågsflaggan, fastän den har blivit vräckt till helt annat än den rena själ.

Nä, sluta upp och fåna er var gång. Någon gör något som för få kan se ut som, mer än vad det än är - såsom en vanlig hälsning. Med armen upp i luften. Betyder inte något om att andra världskrigets terrorister. Blandar sig in i samlingen.

Om vi gör på detta viset var gång. Att tolkar in nazism och rasism. In i alla händelser och symboler. Då måste varje muslimsk kvinna med hijab och allt vad det heter. Klä av sig sina kläder. Ty deras klädsel har att göra med. Dagens terrorister och totalitära makter - såsom .. Islamister och se själv..

Låt folk få sträcka upp sin arm. Utan att stå och glo. Som den gången jag strechade till, efter en hård och nödvändig träning - utanför tränings lokal.

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Flicis VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-13 17:31



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, idag gäller det att passa sig och vakta både tunga och kroppspråk.
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP