Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skaparens humor


En reflektion

Inte så konstigt om könsdriften
stundom betraktas
som något snuskigt och orent,
när könsorgan och urineringsorgan
de facto sammanfaller. 

Tänk om dessa funktioner
varit mer skilda åt! 
Hur hade vi då
betraktat sexualiteten?

Gud skapade oss nog
på detta något aviga sätt
pga sin oändliga humor.

Är detta intelligent design?




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-13 18:01



Bookmark and Share


  Silverstripe
Rördragningen kanske är effektiv men inte så attraktiv? In- och utluft går ju genom samma rör också...
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP