Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen längtan.


Du får inte följa med mig hem,
du får inte stå bakom mig
andas mitt nytvättade hår
och smeka av min röda spets.

Stopp tanke.

Du får inte följa med mig
in i duschen
med tvålen och imman
och allt det där som skulle hända sen.

Stopp tanke.

Det finns ingen längtan
om inte jag sätter orden
på känslan
och färgar den med min intensitet.

Stopp tanke.

Så du får stanna i fyrkantiga rum
och raka korridorer,
aldrig bosätta dig i tanken mer.

Du stannar i stunden vi talar
och dör i stunden vi säger adjö

Du får inte följa med mig hem,
min tanke har gjort dig hemlös
då jag inte grubblar mer.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 319 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-13 18:22



Bookmark and Share


  SatansSon
right said fred lever om i mitt blod då jag går med en tjej tilll dörren. för då känner jag mig som en gentleman. förr lät jag bli.https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1644569

2018-11-15

  Ulf D VIP
Som blues, texten fick mig att tänka på "The thrill is gone."
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol