Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oceaner av tid

det ligger oceaner av tid

mellan oss

att 

fångas

diktens

ögonblick




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-13 18:58



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Fint Prinsessan :-)
2018-11-18

  vargtass
Vackert!
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP