Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i natten

 

 

 

när natten sig sänker

jag ligger och tänker

hur ska det bli 

är allting förbi

mörka tankar mig plågar

jag ständigt mig frågar

tänk om allt är illusioner

att allt är konklusioner

av ett öde som gäckas

att allt kommer spräckas

likt såpbubblor brister

jag livet mister

jag vet att allt har ett slut

men inte utan en salut




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-13 19:05



Bookmark and Share


  Fulbergarn
seize the night

tunga funderingar
2018-11-14

  Bodingen VIP
Nattliga svåra tankar, tänk om man är vaken när man sover och tvärtom, när vi tror oss drömma kanske det är IRL...huga
2018-11-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat, om tankar som flyter upp i natten.
2018-11-13

  vargtass
Så fint!
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP