Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära


själen är nedstämd
hjärtat är tungt
fast kvällen är finstämd
och havet är lugnt

vill vara dig nära
ännu en stund
vill stöda och bära
och vara din grund

när du är klar
att vandra din led
då står jag kvar
men finns ändå med




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 151 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-13 20:02



Bookmark and Share


  Livet1
Vackert.
2018-11-16

  Lars Hedlin
Stark och full av känsla
2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!