Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mes-haiku

Att vara en mes
när grannen har tre katter
är ganska vanskligt




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 246 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-13 20:18



Bookmark and Share


  Niliboy
Du är allt rolig du! Ingen här på sajten har lockat med sådan munterhet!
2019-11-19

    Maria Malm
Stackars med lever farligt.
2018-11-15

  Stefan Albrektsson
Stackars lilla mes
säkert lika illa att
vara liten mus
2018-11-15

  walborg
Tänk om man kunde sätta bjällror på katterna!!!!!
2018-11-14

  Jaseph
Välljudande haikukonst med glimten i ögat. Stackars mesen!
2018-11-13

  Monika A Mirsch VIP
En fin haiku att ha till sällskap i kvällen.
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Annika J