Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtröstan

 

 

 

jag ger mig i kast

med att lyssna till

nuets klanger och mönster

molnspillror  skymmer

ömsom månen i ny

 

glänta i polstjärnans närhet

en luftens plötsliga pust

jag skymtar något

anar  Dig

 

mångården över älven

röjer en rörelse inte mer

går förbi

min andhämtning fortgår

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-13 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg