Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA SKA LÄGGA SIG I

alla ska lägga sig i

det är tidens melodi

alla ska lägga sig i

ett slags märklig maskopi

alla ska foga sig i

samma dryga symmetri

jag tar nu sats och tar i

i ett diskrepansens skri

 

LARZ GUSTAFSSON 13/11 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2018-11-13 22:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Är du inte politiskt korrekt
blir du av PK sekten knäckt
är din värdegrund ej bra
är du ingenting att ha
2018-11-14

    ej medlem längre
Bra rimmat. Tänkvärt!
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP