Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Version tre


Natthaiku

Drömmarna gömmer sig
bland kuddarnas dunfjädrar
sagorna vaknar


Ps
(Alternativ sista raden: sagofen. Har inte bestämt mig ...)








Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-13 22:36



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
natten överraskningar har.
2018-11-14

  Paradisfågeln
Bra tema! Ser verkligen de små drömmarna titta fram ur kudden.
Blir eventuellt lite dubbelt med drömmarna och sagorna såvida inte sagorna är väsen som väcks av drömmarna! Finns något avigt med mittersta raden men den ges samtidigt utrymme av de omgivande adonikorna.
Fin haiku, gillar den! =)
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP