Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEMONISERING

vem ska vi demonisera i dag?

vem ska vi demonisera i morgon?

vem ska vi glorifiera i dag?

vem ska vi glorifiera i morgon?

 

än ljuder ropen på korsfästelse

än är det blott hosianna man hör

vem ska vi stigmatisera i dag?

och vem ska prisas av fånarnas kör?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/11 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2018-11-14 07:48



Bookmark and Share


  Thylacine
Ja vem som hyllas och vem som avskys
handlar mest om vad som är i ropet och vad
samtidens elit bestämt att folk ska tycka än vad som är bra eller dåligt, sant eller falskt.
Bra skrivet!
2018-12-10

    ej medlem längre
Det rätta är fel och det falska är lag i galenskaparnas marknad!
2018-11-14

  Kungskobran VIP
Vem skall prisas av fånarnas kör?
Underbart!
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP