Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet bör avnjutas långsamt!

Livet bör avnjutas långsamt.
På samma sätt som att det då upplevs fler intryck, eller färre!?

På ett sätt kan man avnjuta livet långsamt till exempel.
Synsättet på det, och därigenom uppleva det , på det sättet.
Långsamhetens lov!

På andra sätt finner jag det viktigt att avnjuta långsamt.
Som till exempel när jag älskar med min partner.
Kanske mediterar.
Lyssnar på musik.
Gör mina hushållssysslor.
Går på toa.
Äter.

Ni ser, hela livet runt mig; omsyras av långsamhetens lov.
Jag är på väg, mot ett annat universum!
Mitt, det inre.
Som jag gärna delar med er!




Bunden vers av Mim
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-14 09:24



Bookmark and Share


  danne //
Kloka ord där Mim!
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Mim