Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Om vi försöker lyssna
på vad som sägs mellan orden
kan vi upptäcka det som är viktigt
det som verkligen betyder något

På baksidan av bokstäverna
gömmer sig ett annat språk
en annan värld
där våra skuggor
är våra vänner

Jag andas sanningar
som bubblor under vatten
du går alltid bredvid mig
alltid i mig

På gränsen
mellan dåtid och framtid




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-14 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP