Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi i videosnutt: Pacman (på gitarr)


Pepparkaka

Peppar mig med kakor
pepparkakor

Just när jag skulle tugga
så blev jag peppad igen
ungefär som med ingefära

Ingen fara
att jag blir tjock
för det räcker med en
pepparkaka




Fri vers (Fri form) av Bengt H VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-14 11:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En väl fullkomlig gåta det är, du ej som statsminister beskär, rosorna och andra blommor, välfärdsjuka och andra åkommor, vilken fin lösning på livets besvär...
2018-11-15

  Imzon
Rolig;)
2018-11-15

  Blomma-Stjärna VIP
med teckningen till och din röst blir det helt suveränt!
2018-11-14

  Solstrale VIP
Urbra! Pepp!
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP