Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Cadence On The Wind

Söka den tomma ytan

Ett lager fin sand

Låta stenar rinna ut
som tystnades tunga tecken

En rytm av avstånd, mönster,
tomhet

En kvadrat per dikt
som ögonakupunktur
som stämmer den fysikalitet somliga kallar
andlig
i ren alternativstämning

som i Terry Rileys Cadence On The Wind




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2018-11-14 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP