Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utan kompass!

Känner mig vilsen i livets labyrint.
Tycker inte om det.
Vill ha ordning och reda på mina tankar.

Behöver en paus från bruset.
Vill hitta min själ och komma till ro.
Naturen brukar få mig på rätt köl igen.

Så läkande ute i skogen.
Mossan skimrar vit och det knastrar av frosten på stigen.
Några djupa andetag, jag känner min litenhet.

Plockar med mig lite fina kottar samt fin vitmossa, till julens dekorationer.
Känns redan lite bättre, får ha tålamod!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-14 12:04



Bookmark and Share


  Fulbergarn
naturen är en healer och jag längtar efter snö
2018-11-15

  vargtass
Naturen kan läka och hela! Väldigt fin text om att få tillbaks sin kraft!
2018-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Fint om naturens helande förmåga!
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP