Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnas

 

 

när jag var liten och blyg

jag gick undan i smyg

ville helst inte synas alls

brukade dra en vals

 

tonåren blev en pina

usch va´ jag grina

misslyckad och ful

bara massa strul

 

när jag mamma blev

var ett stort steg

jag kämpa´så

försökte förstå

 

grät över okunskap

över mitt äktenskap

stretade på i livet

tog inget för givet

 

idag jag tänker så

det gick ju ändå

mycket fel jag gjorde

så mycket jag borde

 

men nu allt känns bra

är faktiskt lycklig idag

livets pussel många bitar har

några har jag kvar

 

dem sparar jag till framtids dagar

tar fram när det mig behagar

tills dess jag njuter av det goda

även om jag inte pussat nån groda

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-14 12:24



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Insiktsfullt och förnöjt, mycket bra
2018-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat om livskraft, och numera om livsglädje!
2018-11-14

  Kungskobran VIP
Härlig dikt
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP