Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nedan



himlen skimrar i blodröd strimma
solens skiva blänker
värme andas jordens mun
stänker tystnad över havets yta
dag flyger mot natten
ser ut över det ändlösa havet
som skiljer oss
från barnets drömmar, jämväl
lika närvarande
som det kommande

stjärnpupporna sover
under barken är siaren gömd
vaknar då gryningen

bjuder upp vårblommornas dans




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-14 20:27



Bookmark and Share


  vargtass
Fint!
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP