Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vämjelig ballast i Samsara

Den enda som finns är du
Du är den enda som finns

men du är utspökad med kroppsdelar

Låt dig inte luras

Anatomin är full av otyg,
vämjelig ballast i Samsara

men vägen till ljuset går genom köttet,
genom år av blod, fett och fekalier,
decennier av svett, piss och ejakulationer

Det är så det är att vara en avbild,
en materiell approximation
av en andlig realitet
i bubbelhavet av bilder som kommer och går




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-14 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP