Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

En strimma sol och blå himmel
bara en strimma
gör att livsandarna
vaknar upp från sin dvala
och hoppet kommer åter tillbaka




Fri vers av AA VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-14 12:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Precis så är det!
Bra skrivet.
2018-11-14

  vargtass
Vacker..Den ger hopp!
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP