Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlöshet

Tar del av texter från början av 1900-talet
frågorna om demokrati, bildning och jämlikhet
är desamma
likväl som frågorna om gemenskap och bekräftelse som människa
inte minst behovet av att mötas som likar

Kontexten
är avsevärt förändrad
men frågorna består
vissa frågor är tidlösa





Fri vers av AA VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-14 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP