Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November - Haiku

 

 

novembers grådask

daggdroppar från himlens sky

solen synes ej




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-14 13:32



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fin stämning i höstgrått!
2018-11-15

  Bodingen VIP
Japp, finemang, ja alltså texten, inte hösten he
2018-11-15

  vargtass
Vacker!
2018-11-14

  Per Drysén
Enligt Thosten Ehrenmark var detta hans favorittid eftersom det var OK att sitta vid brasan och läsa en deckare.
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP