Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Sebaot

Herr Sebaot kommer
med blommor och choklad
Herr Sebaot iakttar
konvenansens alla regler

Herr Sebaot betraktar
och överväger noga
och lämnar sin välsignelse
innan han går




Fri vers av stenhur VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-14 13:57



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
han går inte. annars var det rätt...
2018-11-17

  walborg
Herren Sebaot ..?
2018-11-15

  lodjuret/seglare VIP
Brinna för blomster gör mången vän, brinner för choklad gör Vera och Sven, läsning gör mången målare klok, det syns i tavlan släktträd är en bok, böcker kan avhandla mycket mera än...
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP