Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan den tickar på

Bortom horisonten finns det en framtid
Det gäller bara ha lite tålamod för vips
så är vi redan där
För klockan den tickar på och åren de går
Så när jag träffade på en mycket god gammal vän
till mig som det var jättelänge sedan sist som vi sågs
så kändes det ändå som om det vore igår

Tick Tack Tick...

Ken Cassel
14/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-14 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel