Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordstjärna

 

 

djupt inne i vilda skogens gömma

finns en sällsynt vacker blomma

jordstjärna är dess namn

magiska är dess egenskaper

när natten klar och fullmånen lyser

skiner de i ljusblått skimmer

skogen lyses upp av tusen jordstjärnor

och himlens alla stjärnor blinkar tillbaka

skogens alla väsen samlas

för att beundra det magiska som sker

 

 




Prosa av Öknens Ros VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-14 15:00



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Allting hör samman
2018-11-15

  Bodingen VIP
Jaha, jag trodde det var UFO:n he
För övrigt en mycket trevlig dikt!
2018-11-15

  Kungskobran VIP
Magiskt
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP