Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni två behöver varandra

Du behöver henne och hon behöver dig
För ni två kompletterar varandra som både kille och tjej
Så var rädda och måna om varann
Allra helst du som är en kille som måste försvara henne
i alla lägen i fall faran tränger sig på
Skydda henne genom att hålla henne i din så stora famn
För om du gör det kommer hon att följa med dig
till världens ände om du så vill
och göra din saga helt sann
Ja, det kommer hon att göra minsann
Hon kommer att hjälpa dig att ro eran båt ända bort
till paradisets land där ni kommer att älska
med varandra på den vackert gyllenbruna sanden
längs med stranden
Så vad du nu än gör
Håll henne i ett stadigt grepp i handen
För du behöver henne och hon behöver dig
då ni två behöver varandra...

Ken Cassel
14/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-14 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel