Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort sekund

 

I den tidiga morgonen

ser jag dig sitta

i den gamla fönstersmygen

 

Solen leker i ditt hår

kastar kaskader 

av regnbågens alla färger

 

Jag ser Du ler

åt någonting utanför

kanske är det en dröm

 

Och Du är så vacker

där du sitter

min älskade

 

Så sagolik

som en älva

med utslaget hår

 

Om du vore min

skulle jag ge dig allt

men vi skils snart åt

 

Du har ditt liv

Jag har mitt liv

vi möts en kort sekund

 

Så sa du

den morgonen

innan den första kyssen

 

Nu sveper vinden in

genom fönstret

och släcker vår låga

 

En omöjlig kärlekssaga

två som aldrig blir ett

Du har ditt liv, jag har mitt

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-14 15:11



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Alla parametrar måste stämma, det är det jävliga. Men man vet aldrig när magi uppstår. Kanske det enda är att - låta vara - och följa...
2018-11-17

  Lars Hedlin
Oerhört starkt och i beröring på alla plan..kram
2018-11-15

    ej medlem längre
Och så händer det igen, att A inte möter icke A. Men vem vet? Universum böjer sig.
2018-11-14

  vargtass
Vemodigt men vackert..Den griper tag i en!
2018-11-14

  ULJO
Kärlek med förhinder. Fint ömt men melankolisk
2018-11-14

  Feliaxel VIP
Fantastisk kärlekspoesi
2018-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vackert och vemodigt!
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP