Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstfall

Darrande asplöv; 
fallit tillsammans i mängd

- ligger tätt på mark




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-14 16:54



Bookmark and Share


  vargtass
Så fint!
2018-11-15

  vargtass
Så fint!
2018-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku med höstkänsla!
2018-11-14

  Gunnel Eriksson VIP
Darrar löven även på marken?

Blåser iväg gör de. Bra iakttagelser
av naturen.

2018-11-14

  ULJO
Tiden som är i haiku form. Fint
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP