Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


det är lätt i nu

 

 

så staplar de sig
kärleksbetygelserna, framgångarna, mjukheten mot mitt skinn
de samlar sig till attack
jag
och jag
tar tacksamt emot

 

att dansa med sig själv, att känna
att man lever
att hålla om sig och förstå;
jag behöver inget syfte

 

jag finns ändå

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-11-14 17:16



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Nog är det så. En extra bonus allt det andra. Bra sagt!
2018-11-16

  Aisha VIP
fint och sant!
/Aisha
2018-11-15

  vargtass
Gillar den här!
2018-11-14

  DavidM VIP
Gillar. Avslutningen är väldigt kraftfull och befriande.
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP