Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En märklig stjärna

klimatmodeller spinner
samplad poesi
genom näsan inhaleras
en mänsklig atmosfär

trådar av förvåning
omförhandlar märkligheten
genom golvet på en lysande akvedukt
ser jag grodornas hopp

att välja gener
sjuttitalets syrade saga
i vetenskapens hus beräknades
universums oräkneliga pappor

lysande utsikter
när skogarna brinner
i staden finns
ett reservbatteri

hjärtat följer spåren
efter underjordiskt vatten
någon äger landet
hundar ylar utomhus








Bunden vers av svernbygrabben
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-14 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben