Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-10-27 kl 13:54


Solen



jag lyser som en sol idag
det är du som tänd den
nere i dalen går en vacker väg
där din själ bor

Där blommar ett träd
och vid foten porlar en källa så silverklar
den viskar
---- ord till dig varje dag
de följer dig som knappar

i din skjorta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-14 21:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
< tack
2021-01-20

  ResenärGenomLivet VIP
En varm och go dikt...:-))
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP