Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensibilitet

Pederasten gråter
skarabéerna
knastrar mellan
tårnas skalformade
nageltrång

singularis biter
och doften av dyngbagge
gör sig påmind

svagt brända slingor stiger
röken var en havanna
som konfirmerade, åter
skratten med brända mandlar.

© Bosse 14 november 2018.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-14 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten