Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma väg som alltid

och återigen gick jag
på samma slitna väg
med samma hinder
som jag alltid tar mig förbi

väl framme
såg jag samma hopp
och ofrivilligt drogs jag närmare

närmare dig

och den här gången var det riktigt nära
du till och med lät mig stanna

men bara för en liten stund
för plötsligt var det för verkligt för dig
och när jag öppnade upp mitt hjärta
högg du i det direkt

nej
det var riktigt nära
men inte tillräckligt




Fri vers av Molnpuffar
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-14 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Molnpuffar