Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda avsikter

jag hann inte ens blinka
innan du hade ändrat dig

jag vet att du vill glömma den där natten
så du låtsas som att den aldrig har hänt

jag vet att du inte menade att såra
att det bara kändes rätt i stunden
rätt just då
att bryta väggen mellan oss
och försiktigt leta oss in i kärlekens värld

men dagen efter
kändes det inte lika rätt

och du gjorde det
du sårade

men inte för att du ändrade dig

men för att du ledde mig in i något
som du hela tiden visste

inte var på riktigt




Fri vers av Molnpuffar
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-14 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Molnpuffar